2022. április 14.

Nyílt levél a FIDESZ-KORMÁNYHOZ: átverték a szavazókat

 Nem erre szavazott az ország nagy része! A Fidesz-kormány csalárdul megszegte a választási ígéretét! Még meg sem alakult a Fidesz-kormány, és máris átverte az őt megválasztókat. A Fideszt nem a két szép szeméért, nem a Mészáros Lőrinc és egyéb kebelbaráti pénzverő akciókért választották meg, hanem legfőként azért, mert megígérte, hogy nem kerülünk bele a háborúba, hogy távol tartjuk magunkat tőle, nem küldünk fegyvereket stb. Nem telt el két hét, és halljuk, hogy Szijjártó úr a NATO-val megegyezett, sőt – a lapok híradása szerint – be is fizettek több millió forintot azért, hogy támogassuk az ukrán harcokat…?!! Mire föl? Tudjuk, NATO tagok vagyunk, vannak sajnos kötelezettségeink, DE EZT akkor is tudták, mikor kimaradást ígértek! Miért ez a kétszínűség? Az, hogy sajnos mi a NATO része vagyunk, az Európai Unió része vagyunk, hogy mindenütt csak zsarolnak minket, mindenütt csak az megy…, vagy nem is zsarolnak …, csak itt is félrevezetnek? Közben mi magyarok olyanokat teszünk meg, amit nem akarunk! Nem értem, miért olyan feledékeny a magyar kormány? Szijjártó úr felvette az orosz kitüntetést, most nem pirul az orcája? Oda mer majd menni, mer majd beszélni Putyinnal? Putyin helyében megszakítanám a kapcsolatot az ilyen kétszínű, két kapura játszókkal.

Mi, a magyar nép, akinek nagyrésze nem hiszi el az USA-maszlagot /mert józan/, látja világuralmi törekvéseiket, az erkölcs, a hit, a nemzet, a család szétzilálására való tetteiket, nem akarunk a liberális nyugattal tartani! Halál (lelki, erkölcsi, emberjogi) lenne a számunkra! Miért olyan nehéz ezt felfogni? De mit tudunk mi, a nép tenni, azon felül, hogy írogatok? Ott a hathatós ima is, igaz. Tüntetni kell(?), s mit lehetne még tenni a kétszínűségük, a háborúba való lassú befolyattatásunk ellen? Tenni kell az emberséges életünkért, ezt nem lehet eltűrni.

Miért ilyen kétszínű a magyar kormány? Miért szegi meg a választásokon adott ígéretét, hogy nem kerülünk bele a háborúba? Miért olyan fontos nekik a hazug, falloszával zongorázó, a népét kínzó, sanyargató Zelenszkij a magyar szavazóival szemben? Ha pénzzel támogatjuk az igenis indirekt támogatás, a többiről még talán nem is tudjuk, mit tettek… Hát mit képzelnek magukról, átmentek Gyurcsányba, hogy éjjel-nappal hazudnak nekünk, vagy MZP -be, aki naponta mást mondott? Ha eddig Ukrajna minden volt, csak jó nem, és most is ugyanaz, akkor ők minden, csak jók nem! Ellátjuk őket, akik ide menekültek, rendben van (cserébe tüntetnek ellenünk, és gyalázkodnak), de az nincs rendben, ha az átküldött adományaink nem a népnek, hanem a hadsereg kezébe kerül, teherautókon viszik a harcoló katonáknak – amint az az átmenekültektől hírlik, utána kell nézni, mi igaz ebből, s akkor ezt másképpen kell tenni. Most akkor megint kit támogatunk? Most beleegyeztünk ebbe, mi nem.

Ez beleavatkozások sora: gyermekeinket, férjeinket tesszük ki a vérontásnak, miért nem lehet ezt felfogni? Ha annyi osztogatni valónk van, miért nem adjuk oda hajléktalanoknak, szegény cigány embereknek, kisnyugdíjasoknak, van elég ember, aki az országban éhezik, mert nekik is kéne a pénz, nem a NATO-nak fegyverre! Ezzel csak növelik a vérontás idejét, mértékét, elhúzzák a háborút. Erre ki szavazott, ezt ki engedte meg?

A magyar kormánynak egyszer s mindenkorra meg kéne jegyezni, hogyan, s mire választották meg, azt kell csinálnia, nekik sincs joguk mást tenni, nem kell ebben az EU-t utánozni. Nem kéne állandóan másnak az oldalára állni. (A történelem bizonyítja, ez mindig a rossz oldal volt, most is ez lenne!) Tessék kimaradni a háborúból, senkinek nem kell a háború, mi békét akarunk, ezért is szavaztak a Fideszre, s nem másért! Még egyszer mondom: Mi, a nép, békét akarunk, s ezt tartsák be! Tűrhetetlen a kormány – szerintem – sumákolása, sunyizása, ide-oda nyalása, nem beszélve arról, hogy az Európai Unió csak zsarol minket. Az Európai Unió erkölcsisége, az életfelfogása, nemzetfelfogása nem egyezik a magyarokéval, ki kellene lépni. Valamint úgy, ahogyan Putyin megtette, a WHO-nál meg kéne tagadni a kötelező oltást, hogy bevezessék, vagy onnan is ki kéne lépni. (Sajnos eddig mindenhova beléptettek, ahova nem kellett volna.) A NATO is kérdéses. Jó, hogy nincs Magyarországnak hadserege, köszönhető az utolsó baloldali garnitúrának, akik feloszlatták, de a NATO is egy púp a hátunkon. Ha mellettük állunk, és az USA-barátoknak érdeke a háború – szerintem –, lassan beleviszi magát a NATO is a háborúba, akkor minket is belevisz, amúgy is főként a NATO terjeszkedése miatt tört ki a konfliktus (ez orosz vélemény, amivel egyet is értek). A háborúban mindenki veszít, választásnál megígérték, hogy nem visznek minket bele, követelem, hogy tartsák be az ígéretüket!

Nem szeretem – és sokan nem szeretjük – azt, amikor hülyének nézik a népet, most itt ez megy! Ukrajnában semmi nem változott azóta, amióta mi nem engedtük őket az Európai Unióba, most meg odamegy ez a szerencsétlen nő, és viszi nekik a belépési dokumentumokat. Ki kell lépnünk, nekünk ilyen unióban nincs helyünk! Minek vagyunk ott, annyira nem nyereséges a dolog, mint amennyire nyomorgatnak minket, maximum kevesebb jut a haveroknak. Nem lehet az, hogy mindig a vesztes oldalán álljunk! Miért kell nekünk Zelenszkijt díjazni, aki különböző nyilatkozataiban éjjel-nappal minket gyaláz és zsarol, fenyeget? Mi még nem felejtettük el, tudjuk jól, hogy hány oroszt öltek meg, tudjuk jól, hogy a magyarok nem beszélhettek magyarul, tudjuk jól, hogy miket csináltak a nemzetiségekkel. Azóta sem lett jobb Zelenszkij és a kormánya, sőt ő egy színházat játszik az USA és barátainak rendezésében. Színház; megrendezi a különböző gyilkosságokat, majd az oroszokra keni stb., bizonyítani senki sem tud semmit, szuper így kell keveregni, s a nyugati világ mindent beeszik. Ugyanis ezt akarják. Miért vagyunk mi az USA csatlósai, kiszolgálói(?), ki kell állni ebből a rendszerből, abba kell hagyni, talpra kell állni. Ha annyira félnek egyedül lenni, senki oldalán sem csatlósnak lenni, akkor nézzék meg, ki lehet itt a nyerő? Itt most az USA, az Európai Unió hosszú távon a vesztes szférába fog tartozni. USA talpig elásódott Kínának, EU-ról meg ne is beszéljünk, szét fog esni. Ugye nem gondolják, hogy USA és az EU együtt győzni fog; Oroszország, Kína, India, távolkeleti, pár dél-amerikai stb. ország ellen? Ha kiprovokálják a világháborút (úgy nézem, ez a céljuk) akkor mindenki veszíteni fog, minden romokban lesz, igaz teljesül hő vágyuk, csökken az emberiség létszáma. De a romokon győztes nem az EU és az USA lesz, sehol sem lesznek. Ezt tudom. Nem kéne kétszínűsködni és ide-oda játszadozni, tartani kell a választási ígéretet és teljesen, minden szinten kimaradni ebből a generált háborúból.

Végezetül; kóbor hírek szerint M. cserélnék az emberi erőforrások miniszterét, K. sem sajnálom, mennie kell. De nem értem, nem volt még elég botrány, egy keresztény kormány – nyilvánoságra jutott hír, miszerint – orgiában résztvevőre bízná a tárcát? Nincs jobb? Ilyenünk már volt, aki csatornán mászik le, meg a győri rettenet is, ilyen gyenge a választék?

Ébresztő FIDESZ, mikor hónapokkal ezelőtt írtam MZP szó szerint bejött, olvassák amit írok, mind igaz lett, tudom; nem lesz így jó, higgyenek nekem, ha így folytatják, még kisebb országunk lesz – ha lesz valami is… – mint eddig.

 

Pável Márta, a megszűnt AQP volt elnöke

2022.04.14.