2023. május 10.

AZ ELLENZÉK NAGYON MOCSKOS TAKTIKÁVAL JÁTSZIK A NÉP BŐRÉRE.

AZ ELLENZÉK NAGYON MOCSKOS TAKTIKÁVAL JÁTSZIK A NÉP BŐRÉRE.

A tüntetéssorozathoz, amit az ellenzék szervez, lenne pár gondolatom.

https://mandiner.hu/cikk/20230507_momentum_fidesz_partirodak_belfold_matricak_tuntetes„A Momentum aktivistái országszerte kiragasztották a Fidesz irodáira a valóságot: Orbán Viktor gyerekeket és pedagógusokat veret meg gumibottal és fújat le könnygázzal, hogy állva maradhasson a kordon. …. Kapaszkodjanak: a Momentum elkezdte matricázni a Fidesz irodáit, szerintük Orbán gyerekeket veret.”

Az ellenzék dollár-bérencei nem bírják elviselni, hogy nincsenek hatalmon. Meggyőződésem, hogy egyetlen egy” elsőáldozó” kormány sincs, mindegyiknek vannak céljai és mindegyiknek vannak hibái, hazugságai, de nem mindegy, hogy mekkora, nem mindegy, hogy összességében a megítélésük pozitív, vagy negatív.

Nem véletlenül nyertek Orbánék többször egymás után, mert a megítélésük jobb volt, mint a DK/ Gyurcsány és társaié. Innentől kezdve talán be kellene látni, hogy a többségi szavazók nem a DK -t és baráti körét akarják.  Azok a rendszeresen tüntető emberek, akiket összeszerveznek, a párthíveket, tüntessenek, tegyék…, DE A GYEREKEKET NE VONJÁK BE! Szánalmas, hogy itt tartanak, diákokat visznek ki tüntetni, akik olyan dolgokat csinálnak, amit nem lehetne megtenni, mert törvénysértő, s mindezt a tanárok mellett. Milyen tanár az ilyen? MSZP /Gyurcsány idejében sem lehetett verni, erőszakoskodni a rendőrrel, s ha ez megtörténik, teljesen jogos bármilyen eljárás, amit a jog biztosít, függetlenül attól, hogy hány évesek.

 Ez abszolút aljasság, hogy kiviszik a gyereket, jogsértésre bíztatják, s ha a rendőr eljár, akkor meg Klárikával az élen az anyák tüntetnek, hogy megverték a gyerekeiket. JOGOSAN TETTÉK! Amúgy azt mondta:Dobrev Klára: Tele van a hócipőm!” Én meg üzenem; nekünk meg Vele van tele, úgy, hogy el lehetne innen húzni.

Klárika mások az érdekeink, nekünk a hazánk, a nemzetünk, a hitünk megőrzése, Önnek pedig az Európai UNIO és a liberális semmi, ugye értjük egymást, rossz helyen keresgél.

 Anno Önök idejében a rendőrség ugyanúgy - csak sokkal durvábban- lépett fel, sőt a legdurvábban. Itt kaptak egy kis könnygázt, ha addig mentek el, hogy ez kellett…megkapták, kiprovokálták. Nehogy már rendőrt verjünk, sértegessünk, kordonokat bontsunk, milyen ország lenne ez?

Nagyon jellemtelen dolog - az én normám szerint-, hogy politikai céljaik miatt a fiatalokat tolják maguk elé, azért, hogy utána megírhassák, hogy a fiatalokat veri az Orbán Kormány.  Szerintem be kellene mindenkit zárni az iskolába egy időre, a „gyermekeket” tanáraikkal együtt, hogy elgondolkozzon mindegyik azon, mondjuk egy pszichológussal meg lekésszel együtt, hogy mit tesznek. Azokat a tanárokat, akik pedig kiküldik a diákokat tüntetni, azonnal kitenném az állásukból, mert nem képesek kezelni őket, nem képesek jóra és nem agresszióra nevelni a fiatalokat. Az ilyen tanárok mire tanítanak? Tudnak-e nem gyűlölködni tanítani, hanem hazaszeretetre, törvénytiszteletre, és arra, hogy a nép akarata szent.  Nem akarom ezt a kormányt védeni, nekem is van sok olyan dolog, amit kifogásolok; például Mészáros Lőrinc körüli dolgok, pár mosott infó, csúsztatás…, ami nem is mindig úgy van, ahogy mondják, öregek gyógyítása körüli rendelkezések, rp. felírási támogatási dolgok, az egész egészségügy stb...   Mégis, ha összességében nézem, ez a kormány eddig az utóbbi 25 évben nekem a legjobban bejön. Az előzőek; pl. Gyurcsány és bandája, MSZP-sek, a Momentum a kis támogatottságával, jó lesz, ha abbahagyja.

 Hadházy meg egyenesen szánalmas, amit tesz, inkább lovakkal kutyákkal foglalkozna, ahelyett, hogy kordonokat bont.

 Az ellenzék itthon és külföldön is betart hazánknak, aztán pedig reklamálnak, hogy nem mennek jól a dolgok. Mondják, lehet ellenszélben úgy haladni mintha a szél hátulról fújna?  Amit tesznek az nem építő, hanem romboló. Nézzük csak meg pl. üdvöskéjüket Karácsony Gergelyt. Mit csinált a fővárossal, hogyan verte el a pénzt, nézzük meg hány helyettese van, s mire lett elég, semmire! Nézzük meg, hogy milyen vagyonból szerezte Gyurcsány azt, amit szerzett, nézzük meg a szétprivatizált országot, amit eddig ránk hagytak az egy csődtömeg volt. Egy csomó mindent meg lehetne nézni, ami rosszat ők tettek az országnak, nem beszélve a nyugdíjakról, amikor elvették a 13. havit stb.  Ezt ki akarná? Aki gondolkodni tud.. .. senki! Amikor az egész társadalom külföldi  megszorításban van! Tudom növekedett az államadósság, de ne felejtsük el, volt egy covid, van egy háborús helyzet, vannak EU által diktált megszorítóintézkedések, ami csak nekünk ártott, így hát igen, baj van. Ellenzék EU-ban ellenünk dolgozik, hogy lenne jobb?  Ha EU-s környezetben vagyunk, meg a NATO-ban, ebből számunkra semmi jó sem származik, ez már tisztán látható.  Minden szinten függetlennek kellene lennünk. El kellene már menni a francba ezekből a gittegyletekből.   Ezt nem lehet tovább bírni! Ha ki lépnénk az Európai Unióból, akkor ennek a sok szerencsétlennek vége lenne, kifutna a ló alóluk, már nyugodtan kiabálhatnának, nincs hol…, miért, így nem tudnának zsarolni bennünket.   Függetlenek lennénk és nem várnánk azt a pénzt, amit sose fogunk megkapni. Lehet, hogy az idetelepült EU-s projektek kimennének, de jönnének mások – pl. orosz, kínai, török stb.- egy kis megtorpanás után sokkal jobb lenne.

Teendők: Megfékezni a dollárbaloldal manipulációit, ésszel és ravaszul lehetetlenné tenni a hataloméhségüket. Ki kell lépni az EU-ból és NATO-ból is mielőbb, mert háborúba sodornak minket.

A belpolitikai jobblétünkkel magunk is elbírunk.