2023. május 7.

SILÁNY HÍREK HALMAZA

 Pável Márta

SILÁNY HÍREK HALMAZA

Véleményemet közlöm.

Béka segge alatt több méterrel van az, amit az online felületeken tálalhatunk , így a Facebookon, és több „híresebb” oldalon is. Szűnjön már az meg, ha nincs hírük, témájuk, mindig előszedik az alábbi celebeket, csak párat említek, ami rettenet, de sokkal több van. Ócskaságokat, népbutitást már nem bírom, nem győzöm törölgetni és nem győzöm kikerülni a semmitmondó, szégyenletes színvonalú cikkeket, semmitmondó témákat, amit még ellátnak jó hangzatos megfogalmazású címekkel, erre már rá sem kattintok, mert már megneveltek, hogy ez mind nulla.

Annyira szánalmas, amit az újságíróknak nem mondható firkászok írnak, nem értem, hogy miért kell a színvonalat ennyire levinni. Ez a sok ócskaság unalmas, tudom a rossz hír a menő és lehet, hogy fizetnek érte, de minek? Nem mindegy, hogy valaki híres vagy hírhedt.

Az a szerencse, hogy nem érdekli - de zavarja- a kultúrembert, a rendesen gondolkodó embert, a mélyen gondolkodó embert az, amivel a XXI. században etetik. 

ÉRTSÉK MEG, NEM ÉRDEKEL többek közt engem sem, meg hasonló intelligenciájú emberek tömegét sem:

*    Tóth Andi mit csinál – nem a Vera testvéréről beszélek , hanem a másik hölgyről. Nem érdekel, kivel fekszik le, hol látták, hol csókolózik, hogy öltözik fel stb. Minden tele van vele  meg a hócipőm is…, semmitmondó hírek, nem érdekelnek.

*    Lagzi Lajcsi börtön hisztije is túl van határon, ha valaki valamit csinál, vagy nem csinál, vállalja érte felelősséget, ha nem csinál, az igazságnak ki kell derülnie, de ezt a hisztit, ami most itt megy. Ez valami szörnyű, s firkászoknak kimeríthetetlen téma..

*    Berki Mazsi aztán végképp nem érdekel, hogy kivel ment el nyaralni, hogy terhes vagy nem terhes, hogy mennyi pénze van, hogy szereti a gyerekét vagy nem szereti. Ezek fizetnek érte, hogy bármi csak megjelenjen(?), már gyanús, hogy így van.

*     Lakatos Márk körüli hiszti, legyen vége már ezeknek a szörnyűséges híreknek. Valami szánalmas állandóan azt olvasni, hallani; amit ő csinál, meg ő vele mit csinálnak. Mint egy pingpong meccs, egyik riport ide, másik riport oda, mondhatnám azt is, hogy gyalázkodnak, hogy nem stylist, hanem csak öltöztető, meg akármi. Vége-hossza nincs a témának. (Amúgy Vele az összes közül, még szimpatizálok is.)

*    Kulcsár Edina  sem érdekel, inkább taszítja az embert, főleg az ilyen „hír”, hogy mit csinált az életével, hogy terhes, nem terhes stb.  

*    Vajda Timi sem érdekel, hogy lesz e gyereke, vagy nem, hogy hol pucsít vagy hol nem. Nagyon unalmas, egy semmi az egész, amit róla írnak, miért nem tud elleni a pénzével és kész...

*    DIANÁRÓL szóló cikkek is már csontig le vannak rágva, ha nincs valami, akkor előrángatják, de semmi újat  sem tudnak róla már írni.  

*    Bódi Szilvinek – most elképedve látom , hogy ez is hír, hogy a fenekére mit tapadt? Van ennél lejjebb?

*    Ahogyan az sem hoz lázba, sőt hányingerem van ilyen szexmániás „cikkektől”, hogy kinek hol villant ki a melle, kinek hol látszik ki a segge, bugyija, van rajta vagy nem, kivel fekszik le az ágyba stb.. 

Hát édes jó Istenem, ha valakiben van egy kis jó érzés, talán ennyire már nem alacsonyodik le, hogy már ez is hír legyen.

Könyörögve kérem, szedjék össze magukat az újságírók  ha még tartják magukat valamire, vagy tükörbe tudnának nézni, ki néz vissza , és ne ömlesszék rá az emberekre ezt a sok undorítóságot, mert ezt, mint népbutítókat büntetni kellene, sajnos így is elég sok szerény gondolkodású van az országban- akiknek ezeket el tudják adni-, nem kellene növelni a számukat. Mi lenne, ha fordítanának, lélek süllyesztése helyett emelését céloznák meg?

„Hogy a fiatal nő ne lássék kacérnak vagy az élemedett korú férfi nevetségesnek, ajánlatos, hogy a szerelemről, amelyben esetleg részük lehet, ne is beszéljenek.” La Rochefoucauld