2024. május 31.

A VÁGYOTT NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS GYORSÍTOTT ÜZEMMÓDBA KAPCSOLT?

 

Pável Márta

A VÁGYOTT NÉPESSÉGCSÖKKENTÉS GYORSÍTOTT ÜZEMMÓDBA KAPCSOLT?

 

Nem az lesz a legrosszabb, amit a természet tesz velünk.

Hanem az, amit egymással fogunk tenni.  Jens Liljestrand

 

Összeesküvés-elméletekből tudjuk - sajnos nagyon úgy tűnik, hogy ez sem összeesküvés-elmélet, hanem valós -, hogy a bizonyos, a legmagasabb elit köröknek túl sok ember van a Földön, és millió alatti emberszámban gondolkodnának, az felelne meg a céljaiknak. Reméljük, hogy ez nem annyira valós dolog, de nagyon úgy tűnik, hogy beindult ez az emberszám csökkentő akció. https://konteo.blogrepublik.eu/2014/05/03/georgia-guidestones/ Idézek:  „1. Tartsd az emberiség lélekszámát 500 millió alatt, a természettel állandó egyensúlyban 2. Bölcsen irányítsd a szaporodást az állóképesség és a sokszínűség javításával –” Igaz, nekem az egész írás kissé zavaros, de ilyen, és hasonló feltételezéseket sok helyen lehet olvasni. Nem szeretném elhinni.

Először is mi csökkenti az emberiség létszámát? Csak hogy párat említsek, ami már működik.

1.      A járványok… egy már végigsöpört, de úgy tűnik, javarészt ellenálltunk.

2.     A következő, a háborúk. Nem volt elég az orosz-ukrán háború, hanem ott van most Izrael, és már szinte a környezetében minden puskaporos. Ugye sose volt hosszú távon béke a Földön, de most, ami elkezdődött, az több mint veszélyes, mert az ellenfelek az atommal fenyegetőznek, ez pedig a lakosságnak a pusztulást jelenti. De nem csak a vágyott lakossági számra csökken, hanem  – csak úgy közlöm, akik esetleg már jó pár évre előre bunkert építettek maguknak, valahogy erre nem gondolnak…, hogy –  egy atombomba robbantásnál a kiszabadult sugárzás, az  „össznépi sugárzás”, első fedezési ideje - ha jól emlékszem - 34 000(!!) év, úgyhogy lehet nyugodtan bunkerbe menni, lassabban, de pont úgy pusztulnának mint a többi.   

3.     Étellel való manipulálás stb.

4.    Erkölcsi és humánus tönkretétel.

5.     Sorkatonaság bevezetése, nőknek is.

El kéne gondolkozni azon is, hogy mennyire idiótaság ez az egész, amit most művelnek, pl. végtelenül felháborító még az ötlet felvetése is, hogy - az újságokból és TV-ből ismert terv szerint - az EU bevezetné a sorkatonaságot. S bizonyos országok még a nőket is besoroznák…! Ez a népírtás következő foka. Ha a nő katona, akkor nem lesz gyerek, meg az se, aki nevelje, két-három generáció  és az emberiség valóban megtizedelődött.  

Még lenne mit soroljak…, de menjünk tovább.   

Ha élő a konteó, most úgy tűnik, hogy végre is hajtják, emberi gondolkodáshiányos segédlettel.  Sok függ attól, hogy az emberek, mint birkák, bégetve mennek-e önként erre a vágóhídra, vagy kollektíven ellenállnak, mert ez kéne.  Pl. a közelgő választásoknál felismerik-e a veszélyt, vagy arra szavaznak, aki jobban üvölt, jobban manipulálja, hülyíti őket. Pl. sajnos, ahogy elnézem Magyar Péter kampányát egészen elkeserítő, mert nem mond semmit, lázít, bujtogat, összeszedi az Orbán szövegét, és hol jobbra húz, hol balra, és mindennap mást mond. Ez az egész nagyon hasonlít az M.Z.P. stílusra, de veszedelmesebb, mert aktívabb és vehemensebben csinálja. A tömeg pedig szereti, ha üvöltöznek, pankrációt csinálhatnak. M.P. ezt pont megadja nekik, ugye ezért vannak a focimeccsek is, hogy a gőzt ott engedjék ki, most pedig Magyar Péter összejövetelein eresztődig ki a gőz. Csak az a baj, nagy valószínűséggel bekerül az EU parlamentbe, és nem sok hasznunk lesz belőle, sőt kárunk. Innentől kezdve nem jól állunk, szűk két hét a választásig, s nem hiszem, hogy azok, akik ott őrjöngenek a M.P. összejövetelén, felfogják, hogy mibe viszi bele őket.

Már-már gyanakszom, hogy tudat alatt a tömeg pusztulni akar egy háborúban, másként nem állna olyanok mellé, akik ezt akarják. Nem gondolnak bele, hogy kiket veszíthetnek el, ha semmi mást nem nézek.  

Népirtás a háborút akaró őrültek kampánya. Egészen biztos, hogy nem komplettek, akik mindenféleképpen Oroszország felé igyekeznek háborúzni és fegyvert, katonát, pénzt küldenek. Tudom, hogy Oroszország győz, mert a többi kivérzett, és ott többen vannak, igazabb a cél is.   

 Állítólag az ember tud gondolkodni, de most már arra kell rájönnöm, hogy már aki…, merthogy nem mindenki, az biztos. És úgy látom, hogy nem azokat küldték a politikai életbe fejesnek, akik tudnak gondolkodni, s aki nem vehető meg.  Pedig egyszerű a képlet, ha atomot robbantok, ők is meghalnak, de én is. Ki az ’stupido’, aki maga alatt fűrészeli az ágat?! Vannak, csak körül kell nézni.  Vagy már gondolatban is egyezzek bele, ha ennyire őrült lett a világ, megérett a pusztulatra, s csak arra vigyázzak, hogy Isten felé tovább mehessek?

A halottnak jó, neki nincsenek gondjai, nem üvölt

 a lelkét marcangoló kíntól, mert a lelke már messze jár.

Viszont, aki túlélt egy háborút, és úgy istenesen benne volt

 a közepében, az az egész életében viseli a terhet.

Mert hiába beszélik be az embernek, hogy igaz ügyért harcol,

 ha egyszer rádöbben: ott a másik oldalon is

ugyanolyan vétlen áldozatok vannak, mint ő maga.

Eugene Nordern