2024. szeptember 13.

Pável Márta MELEG PAPOK, MELEG POLITIKUSOK ÉS A FELMELEGEDŐ VILÁG

 

Pável Márta

MELEG PAPOK, MELEG POLITIKUSOK ÉS A FELMELEGEDŐ VILÁG

 


Véleményemnek többször is hangot adtam, mégis számomra érthetetlen hiába tudunk két-három ezer év óta róla –, nem megértett jelenség a homokosság. Ebben a cikkemben nemcsak elemzem, hanem felhívok minden tevékeny keresztény embertársamat tettek mezejére lépjen, a cikk végén leírtak szerint.

Ezt a meleg állapotot sokféleképpen lehet magyarázni, de mint katolikus hittanár azt gondolom, hogy az embernek azt kéne elfogadnia, aminek és amilyennek született, mert az nem véletlenül van úgy. Amúgy, ha nem hivalkodnak (négy fal közti magánügye…) és nem teszik másoknak is kötelezővé, már lemondtam arról, hogy ezzel foglalkozzam, mindaddig, míg lelki, erkölcsi kárt nem tesznek. De ha valaki nem fogadja el azt, ahogyan született, és meg akarja a „másságát” élni, hogy meleg… tegye. DE NE hivalkodva, paráználkodva, pornózva, másokat megbotránkoztatva, hazudozva, fiatalokat megrontva. EZT NE!

Főleg akkor ne engedje meg magának valaki, ha olyan a szakmája, amikor ezzel különösen ártalmassá lesz. Ne olyan hivatásokkal tegye, amikor a homokosság ellen prédikál, mint például a papok; vagy ne olyan politikus tegye, aki törvényt hoz a melegséggel kapcsolatban. Az egész megtévesztő, hamis, farizeusi világ eltéríti az embereket mind Istentől, mind az emberek tiszteletétől, mind a hittől. A papoknál attól is rosszabb, mert nekik Krisztus követésében első helyen példamutatóan kellene élni, az ég felé vezetni, egyre szubtilisebbé téve az embert stb. Helyette mit tesznek ezek a sátáni fattyak? A sárba tapossák még azt a kis hitet is, ami csírázásnak indult. Akik ezt meg merik tenni, azoknak soha, de soha nem volt hitük, kamupapok voltak.

A napokban egy barátunk, egy pap mondta; hogy az is a baj ezekkel, hogy mindig újabb és újabb dolog derült ki, és már a népnek lassan az is gyanús lesz, aki nem az. S ebben sajnos igaza van, mert az emberek általánosításra hajlamosak. Egy aggódó felületen írták: https://petersziklaja.hu/az-egyhaz-es-a-vilag-helyzete-a-kek-konyv-fenyeben/#more-5668 A zűrzavar behatolt a lelkekbe és sok fiam életébe. E nagy hitehagyás egyre inkább terjed a katolikus Egyházon belül is. Tévedéseket tanítanak és terjesztenek, míg nagy könnyedséggel tagadják meg a hit alapigazságait, amelyeket az Egyház Tanítóhivatala mindig tanított és erélyesen védett mindenféle eretnek eltévelyedéstől. Amikor Pápám (Szent II. János Pál pápa) bátran szól, és erőteljesen megismétli a katolikus hit igazságait, már nem hallgatnak rá, hanem nyilvánosan bírálják és kinevetik. /1988.jún.11/”

Van a népünkben egy általános kiábrándultság joggal…, így már mindenkiben rosszat látnak, és senkiről se tudhatják, hogy ki az, és mi az, amiben híhetünk neki. Az utóbbi időben sajnos egyre gyakrabban jöhettünk rá, hogy a szószékről prédikáló sztárpapról is többnyire „véletlenül” kiderül, hogy gyerekekkel próbálkozik, vagy melegpartikon vesz részt, vagy pornófilmeket készít stb. Olyan mélyre süllyedtek, hogy azt elmondani sem lehet, s ez egy általános jelenség, mert ez van a politikai élet szereplői közt (meg egymás közt keveredve is…), a lakosság egyéb rétegénél is. Persze nem minden pap és nem minden politikus meleg, de igen erős összefüggést lehet találni, amik most kiderülnek, hogy ez egy fertő, s ami kiderül nap mint nap, az csak a jéghegy csúcsa! Ezt szó szerint lehet látni, hogy ez a jéghegy csúcsa… a jéghegy az, ami a láthatatlan világba süllyed, s néha kibukik. Itt is pont ez van, ha lebuktatják egymást (féltékenység, politikai érdek, hiúság, egyebek miatt), akkor kibukik, mi van a mélyben. Ami itt zajlik, azt szemlélve    lehet mondani tisztelet a kivételeknek! , hogy ez az egész rendszer átfertőződött, sötét szereplői egymás kezét mossák, mert valahol mindegyik benne van. Biztos vagyok benne, hogy ha az egész renitens, orgiázó meleghálózatot lebuktatnák, akkor nagyon sok papot, politikust és egyéb embert nélkülözhetnénk. (Sajnos magam is többet tudok ezekről, mint kéne, de nincs kézzel fogható bizonyítékom, s ha lenne, az is kérdés, mi történne vele… s velem…? Viszont nem félek tenni ellenük.) Az aberráltakat, erkölcsi renitenseket ki kellene vonni a közéletből, az egyházakból, az iskolákból, a nevelőotthonokból, az uszodákból stb.

Mint látható, van némi igyekezet. Kevés, és jobbára szerintem látszat… de ha azokra bízzák a vizsgálatot, akik maguk is azok, mire megyünk vele? 

Vagy 15 éve feljelentettem az egyháznál egy papot, aki ki akart kezdeni egy tanítványommal. Mint később megtudtam, egy köztudottan meleg papnak adták oda kivizsgálni az ügyet. Gondolhatják, mi lett a vége… semmi… elkenték! (Később kiderült, még én vagyok a szeretetlen… ja…) Igaz, később a papot gazdasági okok miatt kirúgta az egyház.( Ja és maradtam én a szeretetlen…)

Mit lehetne tenni? Sokan most azt mondják, leginkább semmit. Azt hiszem, ha hangot adunk a véleményünknek a sötét dolgaikról, írunk róluk, már az is valami.

Számomra az nem megoldás, hogy többnyire hibás működésű egyház ellen fordulunk, mert akármit is tesznek (a papok stb.) a Szentlélek ott van, s az egyszerűbb hívőknek is támaszt adhat, megismerhetik Istent, Akit nem könnyű leradírozni a palettáról.

Fogjunk össze mi, keresztények, hitünk tisztasága, Krisztus követése miatt is, buktassuk le, akiről megtudjuk, meglátjuk, hogy ilyen megbotránkoztató, hazug életet él. Az Isten a fontos, mindenki más csak nagyon sokkal később jöhet utána. Olyan papot államférfit, tanárt nem kell védeni, aki lelkünket, erkölcseinket gyilkolja. Ha köröznek egy fizikai gyilkost, senkinek nincs aggálya, hogy bejelentse, a lelki gyilkosnál miért lenne? Fogjunk össze, ezeket a sötét lelkeket buktassuk le, elszórva vannak az országban, figyelni kelt, tanúkat hívni, és bejelenteni, ha összejönnek, vagy dokumentálni. Ha illetékesek lesöprik, máshoz kell menni, oknyomozói munka ez, ha már a riporterek ezt, amit kéne nem teszik, tegyük mi! Van telefonunk, hát fotózzuk le, ha látunk pl. egy házba 2-3 papot és politikust szerelmesen beosonni stb., ne restelljünk utánuk járni, már az is elronthatná a kedvüket, ha megtudják, hogy valóban megindultunk a lebuktatásukra. Rájöhetnek, hogy könnyen nyilvánosságra kerülhetnek. A partizánakciók mindig jók, higgyék el, győzhetünk. Maguktól nem fogják a züllöttséget abbahagyni.

A törvénnyel fokozottan büntetni kellene azokat is, akik ugyanolyanoknak adják kivizsgálásra az ilyen ügyeket, akikkel pl. előzőleg közösen pornóztak, vagy együtt orgiáztak. Ne az legyen, hogy együtt kenik el, jót röhögnek a markukba és élik tovább a gyerekeink, a hitünk, az erkölcsi életünk, a közélet tisztasága elleni, sötét, deviáns életüket.

Tudom jól, mi megy, meg kell akadályozni, hogy tisztára moshassa az egyik a másik sötét lelkületűt. Ez nagyon nehéz, mert egymást közös érdekből is védik, és abban reménykednek, hogy nem buknak le. Hát tegyünk róla, bukjanak le, féljenek, nekünk jogunk van rendes világban élni!

Ha nem lépünk, soha nem fogunk tudni rendes embereket nevelni úgy, hogy rendes papokat, rendes politikusokat stb. adhassunk a világnak. A megtisztítására törekedni kell.